Pozovite nas  021/529-716, 021/520-032 ili 065/588-0000

Stručni tim vantelesne oplodnje

Kada pokušavate da osnujete porodicu, Vi imate pitanja! Mi znamo odgovore!

Detaljnije
Stručni tim vantelesne oplodnje

Upoznajte se sa stručnim timom za vantelesnu oplodnju u Specijalnoj bolnici za ginekologiju "Perinatal".

Da li smo kandidati za inseminaciju?

Kakav je postupak inseminacije i zašto se ona obavlja?

Detaljnije
Da li smo kandidati za inseminaciju?

Inseminacija je česta i najjednostavnija metoda potpomognute oplodnje. Ona podrazumeva ubacivanje prethodno laboratorijski obrađenih spermatozoida u matericu u vreme ovulacije.

Greške koje mogu uticati na začeće

Koje su najčešće greške koje Vas mogu usporiti ka ostvaranju potomstva?

Detaljnije
Greške koje mogu uticati na začeće

Mnogi parovi pored ogromne želje da dobiju bebu, često nesvesno prave nepotrebne greške koje i te kako mogu uticati na to kada će se ostvariti u ulozi roditelja, čak i ako je sve u savršenom redu s njihovim reproduktivnim zdravljem.

Kako da vaša deca zavole hranu?

Pomozite Vašem detetu da zavoli hranu koja će biti zdrava i neophodna za pravilan rast i razvoj.

Detaljnije
Kako da vaša deca zavole hranu?

Svaki roditelj je zadovoljan kad dete zadovoljno jede i ima apetit. Ali, deca često ne žele jesti što im ponudimo i čini nam se da nemaju dobar apetit. Šta učiniti?

Mesečni razvoj dece u drugoj godini

Nakon prve godine života nastupa nov period u rastu i razvoju vašeg deteta.

Detaljnije
Mesečni razvoj dece

Druga godina je bogata novim otkrićima, razvojnim prekretnicama i koracima ka samostalnosti deteta. Prva godina je nosila sa sobom ispitivanja ukusa i tekstura hrane, ako i formiranje ustaljenog plana aktivnosti, ishrane i spavanja.

Top
 • Top

  Dr Gordana KozarovDr Gordana Kozarov je šef stručnog tima vantelesne oplodnje u Klinici Perinatal.

  Mr. sci med dr Gordana Kozarov, rođena 14.08.1958 u Ćeralijama, Podravska Slatina, RH završila je Medicinski fakultet Univerziteta ...

  Pročitajte

Top

Briga o ženskom zdravlju u klinici PERINATAL obuhvata žene svih starosnih kategorija, decu, adolescente, trudnice, žene u srednjoj životnoj dobi i žene u peri i postmenopauzi. U preventivnom i terapijskom smislu podrazumeva: Pregled spoljnih genitalija, pregled vagine i vaginalnog sekreta, kolposkopski.....

Svedoci smo nimalo ohrabrujuće činjenice da se sve više bračnih parova suočava s nemogućnošću da ostvare roditeljstvo. Na žalost, pored organskih, na bračni sterilitet utiče niz faktora, nimalo zanemarljivi nisu ni zagađenje životne sredine, način ishrane ili stres.

Dobrodošli u trudnoću. Ovo je početak jednog neverovatnog putovanja. Od prvih znakova trudnoće do uzbudljivih trenutaka tokom porođaja, mi imamo informacije, savete i puno odgovora na vaša pitanja vezana za trudnoću.

U našoj klinici je moguće, osim ultrazvuka abdomena, u okviru jednog pregleda, načiniti ekspertni ultrazvučni pregled dojki (na aparatu poslednje generacije), kao i mamografiju na najsavremenijoj opremi koja se koristi i u svetskim centrima za dijagnostiku oboljenja dojke.

Endokrinologija je grana biologije i medicine koja se bavi endokrinim sistemom, bolestima izazvanim poremećajem sastavnih delova endokrinih sistema – žlezdama i materiji koju one luče – hormonima. Endokrini sistem je jedan od glavnih sistema ljudskog organizma zadužen za kontrolu, komunikaciju i koordinaciju procesa u organizmu.

Kako u klinici Perinatal postoji tim koji brine o zdravlju žena svih starosnih kategorija, uključili smo i pedijatra koji bi nastavio da prati rast, razvoj i zdravlje bebe koja je praćena pre rođenja. Rad pedijatra obuhvata: savete trudnicama o ishrani, nezi i pripremi grudi za dojenje, laktaciji, dojenju;

Ako ste u drugom stanju ili planirate trudnoću onda ste do sada već svakako čuli za „dabl“ test za detekciju genetskih oboljenja ploda u prvom trimestru. Dabl skrinig test, na osnovu supstanci u krvi majke (beta hCG i PAPP-A) koje proizvodi posteljica zajedno sa ultrazvučnim markerima (debljina nuhalne translucence tj. NT) i rizika majke, procenjuje verovatnoću postojanja genetskih abnormalnosti ploda. Sada postoji noviji i po najnovijim istraživanjama i najtačniji skrinig test.

Pročitajte više

Ideja o Specijalnoj bolnici za ginekologiju „Perinatal“ postoji od 1994. godine, kada se osniva ginekološka ordinacija pružajući usluge iz oblasti konzervativne i adolescentne ginekologije, savetovališta za planiranje porodice i iz domena kontracepcije i prevencije polno prenosivih bolesti, praćenja trudnoće, genetskog skrininga i skrininga fetalnih anomalija,  maligniteta genitalnog trakta (PAPA, kolposkopija, ciljana biopsija, eksplorativna kiretaža) i brige za očuvanje fertilnosti žene.

Pročitajte više

Klinika "PERINATAL" otvara konkurs za lekare koji su ambiciozni, vredni, dinamični, željni znanja i spremni na timski rad.

Lekari koji žele da napreduju i da se usavršavaju uz mentorsku pomoć dr Gordane Kozarov sa saradnicima, mogu svoju biografiju da pošalju na email klinika@klinikaperinatal.com

Neophodno je znanje engleskog jezika i završen Medicinski fakultet.

Klinika "PERINATAL" takođe trenutno ima otvorena radna mesta - medicinski tehničar.

Neophodno je da kandidati imaju završenu srednju medicinsku školu, da poznaju engleski jezik, kao i da umeju da se služe MS Office programima.

Svi zainteresovani mogu da pošalju prijavu, odnosno CV na email adresu klinika@klinikaperinatal.com

Rekli su o nama

 • “Pravi tim ! Hvala vam za sreću koju ste nam dali u ruke. Našu Milicu devojčicu i drugi put opet uspešno uređeno, zahvaljujući vama očekujemo i drugu bebu. Hvala vam do Neba. Živi nam i ZDRAVI BILI!”

  Ljiljana M.

 • Najbolja klinikana na celom svetu na celu sa n*a*j*b*o*lj*o*m doktorkom Gordanom!!!!! VELIKI POZDRAV IZ CHICAGA!!! .... Da nije bilo Gordane ne bi bilo ni Danice!!!! Neizmerno zahvalna

  Milica

Najnoviji članci

Potrebna vam je pomoć? Mi smo tu za vas.
Pozovite nas na 021/529-716, 021/520-032,
i na mobilni 065/588-0000
ili zakažite pregled putem online formulara.

Klinika Perinatal na youtube

Top
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. >